Kaznena djela krađe

Slika PU_BP/Policajac s lisicama.png

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, osumnjičili su 62-godišnjaka da je dana, 14./15. travnja, u noćnim satima, na području općine Oriovac, otuđio bicikl iz otvorene šupe (vlasništvo 63-godišnjakinje). Policijski službenici su otuđeni bicikl pronašli i vratili  

Foto: MUP

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, osumnjičili su 62-godišnjaka da je dana, 14./15. travnja, u noćnim satima, na području općine Oriovac, otuđio bicikl iz otvorene šupe (vlasništvo 63-godišnjakinje). Policijski službenici su otuđeni bicikl pronašli i vratili oštećenoj, koju su upoznali sa pravom pokretanja privatne tužbe.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, proveli su kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Za ovo kazneno djelo osumnjičili su 18-godišnjakinju, koja je dana 7. travnja u obiteljskoj kući na novogradiškom području iskoristila nepažnju vlasnika i otuđila mobitel. Policija je upoznala oštećenu osobu sa mogućnošću pokretanja privatne tužbe sukladno odredbama Kaznenog zakona.

Dana 17. travnja, u Policijskoj postaji Slavonski Brod prijavljena je krađa. Istoga dana oko 10.30 sati, nepoznata osoba je 86-godišnjakinji ponudila masažu, te je iskoristila njenu nepažnju, otuđivši joj iz stana više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja kaznenog djela i otuđenog novca.

Pogledajte informaciju. Prekršaji u prometu.



Stranica