Kaznena djela krađe

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

Foto: PU brodsko-posavska

Policiji je prijavljeno, da je tijekom listopada, na području općine Brodski Stupnik, sa njive u vlasništvu 50-godišnjakinje, otuđeno nekoliko tisuća kilograma bundeva.

U subotu, u vremenu od 20 do 21 sati, u Garčinu, iz otključanog autobusa, otuđeni su razni predmeti (razglasna kutija, mikrofoni, jakne i sl.), vlasništvo 43-godišnjeg vozača. Većina otuđenih predmeta, pronađena je u blizini.

Na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu, u nedjelju, oko 12 sati, iz ostavljene otvorene torbe u autobusu, otuđen je novčanik sa novcem, dokumentima i bankovnim karticama, vlasništvo supružnika u dobi od 67 i 73 godine.

Jučer je u Policijskoj postaji Slavonski Brod prijavljena krađa. Naime, u noći četvrtak/petak, tijekom održavanja glazbenog mini festa u Kumičićevoj ulici u Slavonskom Brodu, iz otključanog vozila, otuđene su torbe sa više komada mikrofona, te kablova za mikrofone i gitare, vlasništvo 50-godišnjaka. 

U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer je prijavljena krađa novčanika, vlasništvo 26-godišnjakinje. Krađa se dogodila, dana 10. listopada, u trgovini u Svačičevoj ulici u Slavonskom Brodu kada je netko iskoristio nepažnju vlasnice i otuđio novčanik sa novcem, te osobnim dokumentima.

Navedenim kaznenim djelima krađe, vlasnici su oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna, a policija traga za počiniteljima.



Stranica