Jučer dvije dragovoljne predaje oružja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Pretraga-G. Bogićevci.jpg

Kampanjom „Manje oružja - manje tragedija“, omogućena je dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, građanin koji želi ostati anoniman, neće snositi sankcije

Foto: Ilustracija

Jučer, 14. ožujka, osoba koja je željela ostati anonimna s područja Slavonskog Šamca odlučila se na dragovoljnu predaju oružja. Policijski službenici su preuzeli 45 komada nerasprskavajućeg streljiva do 14,5 mm.

Također, jučer 14. ožujka još jedna osoba se odlučila na anonimnu dragovoljnu predaju oružja, te je policijskim službenicima predala 43 komada nerasprskavajučeg streljiva do 14,5 mm i 16 komada spremnika za automatsku pušku.


Sukladno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, te u sklopu kampanje „Manje oružja - manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, građanin koji želi ostati anoniman, neće snositi sankcije.      
Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti


Pogledajte informacije:
-  Policajci od osobe koja je željela ostati anonimna preuzeli mine, bombe i streljivo
-  Odlučite se i vi na dragovoljnu predaju oružja i pozovite policiju!
 

Stranica