Jedna osoba teško ozlijeđena, a druga lakše

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

Do prometne nesreće je došlo zbog nedržanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila

Kod Donje Vrbe, jučer ( 22.prosinca ), oko 19.40 minuta, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Naime, policija je očevidom utvrdila da je 24-godišnjak u alkoholiziranom stanju (1 promil) upravljao osobnim automobilom krećući se od zapada u smjeru istoka. Ispred njega, u istom smjeru se kretao osobni automobil kojim je upravljala 38-godišnja vozačica. U jednom trenutku 24-godišnjak je zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio vozila ispred sebe, uslijed čega je došlo do slijetanja oba vozila u odvodni kanal. Pritom je automobil vozačice udario u stablo, dok je automobil vozača udario u kosinu odvodnog kanala.
U ovoj prometnoj nesreći 38-godišnjakinja je teško ozlijeđena, dok je 24-godišnjak lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“, gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pisane vijesti