Jedan osumnjičen za krađu, a drugi za tešku krađu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Protiv 46-godišnjaka i 30-godišnjaka slijede posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška tijekom vikenda, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 46-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo krađe i kazneno djelo teške krađe.

Naime, policijski službenici sumnjiče 46-godišnjaka da je 20. studenoga, od 18 do 19 sati, u Novoj Gradiški iz unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, otuđio mobitel uz koji se nalazila osobna iskaznica vlasnika i nekoliko desetaka eura i kuna. Policijski službenici su kod osumnjičenog 46-godišnjaka pronašli i oduzeli mobitel, koji su vratili oštećenom.

Kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom, policajci su utvrdili, da je isti, dana 16. studenoga, oko 7.30 sati, provalio u obiteljsku kuću u Rešetarima, ušao u unutrašnjost kuće, te iz jedne prostorije otuđio novac (eure i kune), oštetivši vlasnika za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv 46-godišnjaka i 30-godišnjaka slijede posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slav. Brodu.

Pogledajte informaciju: Osumnjičen za nekoliko kaznenih djela.
 

Pisane vijesti