Javni natječaj

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Pano PU BP.PNG

Javni natječaj je objavljen i na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave te na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova

Foto: Ilustracija

Dana 21.06.2023. godine u Narodnim novinama objavljen je javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme 19 izvršitelja (18 radnih mjesta) u Ministarstvo unutarnjih poslova (sjedište).

Natječaj je objavljen i na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave te na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Natječajem se, između ostalog, traži i popunjavanje radnog mjesta policijski službenik – psiholog u Upravi za ljudske potencijale, Sektoru za potporu, Službi za potporu ljudskim potencijalima (radna mjesta pod rednim brojem 11., 12., 13., 14. i 15.), za 5 izvršitelja, s mjestom rada u Policijskoj upravi varaždinskoj, Policijskoj upravi brodsko – posavskoj, Policijskoj upravi dubrovačko – neretvanskoj, Policijskoj upravi splitsko – dalmatinskoj i Policijskoj upravi zagrebačkoj.
 
Pogledajte - Javni natječaj: Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme (gov.hr)
 

Stranica