Izvješće o stanju sigurnosti u prošlom tjednu

Slika PU_BP/IMG_1262-policija.jpg

Na području policijske uprave od 27. travnja do 3. lipnja, evidentirano je 70 kaznenih djela od kojih je većina (60) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 20 prometnih nesreća, od

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave od 27. travnja do 3. lipnja, evidentirano je 70 kaznenih djela od kojih je većina (60) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 20 prometnih nesreća, od kojih šest (6) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (tri osobe teško ozlijeđene, pet osoba lakše ozlijeđeno), te 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je šest (6) prekršaja narušavanja  javnog reda i mira, i sedam (7) prekršaja nasilja u obitelji.

Od 27. travnja do 3. lipnja, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je devet (9) kaznenih djela, od kojih je sedam (7) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se pet (5) prometnih nesreća, od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, jedna osoba lakše ozlijeđena), te tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Bilježi se jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na području Policijske postaje Okučani, od 27. travnja do 3. lipnja, evidentirana su četiri (4) kaznena djela protiv imovine i jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.  

Pogledajte vijest: Sažetak tjednih događaja.



Stranica