Iz cjevovoda iscurila nepoznata tekućina

Slika PU_BP/Policija rotac.jpg

Jučer (28. ožujka), oko 13.10 sati, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, zaprimljena je dojava o isticanju neutvrđene smjene i tekućine na travnatu površinu kod Slobodnice, u blizini Sjeverne vezne ceste. Na mjesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici. Također su obaviještene mjerodavne stručne službe uključujući inspektora zaštite od požara. Policijski službenici su iz sigurnosnih razloga na dionici ceste (D525), zatvorili promet. Od 15.30 sati, nakon što su stručne službe djelomično sanirale područje, policijski službenici su regulirali promet naizmjenično propuštajući vozila jednim prometnim takom. Tijekom današnjeg dana, policijski službenici nastavljaju sa fizičkom regulacijom prometa, naizmjeničnim puštanjem jednim prometnim trakom, što će i nastaviti do završetka saniranja područja od strane stručnih službi. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.  

Foto:  PU brodsko-posavska 

Jučer (28. ožujka), oko 13.10 sati, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, zaprimljena je dojava o isticanju neutvrđene smjene i tekućine na travnatu površinu kod Slobodnice, u blizini Sjeverne vezne ceste. Na mjesto događaja, odmah  su upućeni  policijski službenici. Također su obaviještene mjerodavne stručne službe uključujući inspektora zaštite od požara.

Policijski službenici  su iz sigurnosnih razlogana dionici ceste (D525), zatvorili promet. Od 15.30 sati, nakon što su stručne službe djelomično sanirale područje, policijski službenici su regulirali  promet naizmjenično propuštajući vozila jednim prometnim takom. 

Tijekom današnjeg dana, policijski službenici nastavljaju sa fizičkom regulacijom prometa, naizmjeničnim puštanjem jednim prometnim trakom, što će i nastaviti do završetka saniranja područja od strane stručnih službi. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica