Informacija o stanju u pršlom tjednu

Slika PU_BP/Fotografija-0002-pol.sl.jpg

Na području policijske uprave od 24. do 31. prosinca, evidentirano je 54 kaznenih djela od kojih je većina (40) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se 22 prometne nesreće 

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave od 24. do 31. prosinca, evidentirano je 54 kaznenih djela od kojih je većina (40) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se 22 prometne nesreće, od kojih osam (8) s ozlijeđenim osobama (tri osobe teško i šest lakše ozlijeđeno), te 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je 18 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te šest (6) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Od ostalih događaja, policijski službenici su evidentirali pet (5) slučajeva kršenja članka 95 Obiteljskog zakona, te jedan (1) slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava.

Od 24. do 31. prosinca, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 12 kaznenih djela od kojih je najviše (9) kaznenih djela protiv imovine. U području prometa, dogodilo se sedam (7) prometnih nesreća od kojih pet (5) s ozlijeđenim osobama (dvije osoba teško ozlijeđeno, a četiri osobe lakše ozlijeđeno), te dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentirano je pet (5) prekršaja iz Zakona prekršajima protiv javnog reda i mira i tri (3) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na području Policijske postaje Okučani, od 24. do 31. prosinca, evidentirano je jedno (1) kazneno djelo imovinskog karaktera (krađa). Također su evidentirana dva (2) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Od ostalih događaja, zabilježen je jedan slučaj kršenja odredbi 95 Obiteljskog zakona.      

Pogledajte prethodnu tjednu informaciju.



Stranica