I danas su dvije osobe donijele odluke o dragovoljnoj predaji oružja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Bombe2.jpg

Kampanja „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna te vremenski neograničeno pruža građanima mogućnost dragovoljne predaje oružja, minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva bez sankcija

Foto: Ilustracija

U nastavku dragovoljne predaje oružja te Kampanje „Manje oružja – manje tragedija“ i danas su dvije osobe donijele odluke o dragovoljnoj predaji oružja i pozvale policiju na broj telefona 192. Od pozivatelja je na siguran način preuzeta jedna ručna bomba M75 i 500 komada nerasprskavajućeg streljiva (7,62 x 39 mm) zaostalo iz Domovinskog rata, koje su vlasnici pronašli prilikom čišćenja tavana i podruma obiteljskih kuća.

Izbacivši „uljeza“ i potencijalnu opasnost iz svog doma, osobe koje su željele ostati anonimne, doprinijele su vlastitoj sigurnosti kao i sigurnosti svojih ukućana. Isto je učinilo i više građana koji su se prethodno odlučili na dragovoljnu predaju oružja i pozvali policiju (informacija objavljena dana 28. lipnja: I vi učinite svoj dom sretnijim i sigurnijim – izbacite „uljeza“).

Kampanja „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna te vremenski neograničeno pruža građanima mogućnost dragovoljne predaje oružja, minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva bez sankcija.

Stranica