Građani, predajte subotom zahtjev za novu osobnu iskaznicu

Slika /PU_BP/2022/osobna iskaznica.jpg

Napominjemo da će se tijekom navedenih subota obavljati samo poslovi sa strankama na referadi za prijavništvo i osobne isprave, a radno vrijeme šaltera bit će od 7,30 do 14,30 sati

Foto: Ilustracija

Kako bi se građanima, kojima su osobne iskaznice istekle za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19, omogućilo da podnesu zahtjev za novim ispravama u roku od 30 dana od proglašenje kraja epidemije, šalteri u Policijska upravi brodsko-posavskoj radit će i subotom.
 
Naime, sljedeće četiri subote (20. svibnja, 27. svibnja, 3. lipnja i 10. lipnja), građani će moći u sjedištu policijske uprave u Slavonskom Brodu, Ivana Mažuranića 16, podnijeti zahtjev za novu osobnu iskaznicu. Ističemo da će se subotom obavljati samo poslovi sa strankama na referadi za prijavništvo i osobne isprave, a radno vrijeme šaltera bit će od 7,30 do 14,30 sati.
 
Napominjemo da građani zahtjeve za osobne iskaznice i dalju mogu normalno podnositi i u uredovno radno vrijeme šaltera u policijskoj upravi i Policijskoj postaji Nova Gradiška.
 
Podsjećamo da građani korištenjem e-Usluge MUP-a RH iz udobnosti svog doma mogu podnijeti zahtjev za novu putovnicu i vozačku dozvolu, a mogu zatražiti i da im se ti dokumenti, ako se izrađuju u redovnom postupku, dostave na kućnu adresu tako da i na taj način izbjegnu čekanje u redu.
 

Stranica