Edukativno predavanje srednjoškolcima o opasnostima u prometu

Slika /PU_BP/2024/Dan 112/IMG-ba5404a1a8a2645eafe1726678fdf6bc-V.jpg

Oko 50 učenika je poslušalo ovo izuzetno edukativno i poučno predavanje

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko - posavske u suradnji s autoškolama s područja Brodsko - posavske županije i Zavodom za hitnu medicinu Brodsko - posavske županije i dalje provode edukaciju učenika završnih razreda srednjih škola na temu „mladi vozač“, u cilju podizanja razine svijesti mladih o opasnostima u prometu.

Edukativno predavanje je provedeno dana 20. ožujka, učenicima u Industrijsko obrtničkoj školi u Slavonskom Brodu, a proveli su ga djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova, Zavoda za hitnu medicinu i djelatnik autoškole.

Predavanje se sastoji od tri tematske cjeline, prvom je obuhvaćeno informiranje učenika o tijeku i sadržaju vozačkog ispita, navedeno predavanje je održao djelatnik autoškole „EZRA“.

Drugi dio predavanja održao je policijski službenik Službe za javni red i sigurnost PU brodsko-posavske Zlatko Zarožinski, a on se odnosio na edukaciju o obvezi poštivanja prometnih propisa, te o posljedicama prometnih prekršaja i prometnih nesreća.

Posljednji dio edukacije je održao djelatnik Zavoda za hitnu medicinu Brodsko - posavske županije, a ona se odnosila na posljedice prometnih nesreća, dinamika nastanka ozljeda u prometnim nesrećama i oporavak od istih.

Oko 50 učenika navedene škole je poslušalo ovo izuzetno edukativno i poučno predavanje.

 

Stranica