Dvoje kazneno prijavljeni

Slika PU_BP/IMG_1195-policija.jpg

Jučer su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili dom i prostorije koje koristi 28-godišnjak na novogradiškom području zbog sumnje u kaznena djela iz kriminaliteta  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili dom i prostorije koje koristi 28-godišnjak na novogradiškom području zbog sumnje u kaznena djela iz kriminaliteta zlouporabe opojnih droga. Prilikom pretrage pronađeno je više komada sjemenki indijske konoplje, nekoliko desetaka komada raznog streljiva i okvir za automatsku pušku. Policija protiv 28-godišnjaka podnosi kaznene prijave zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i kazneno djelo neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabave oružja i eksplozivnih tvari.

Također je temeljem sudskog naloga, pretražen drugi dom i prostorije na novogradiškom području, kojom prilikom je pronađeno više komada vježbovnih upaljača za ručne bombe, te policija protiv 60-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabave oružja i eksplozivnih tvari.

Pogledajte vijest: Nedozvoljeno posjedovao vatreno oružje.



Stranica