Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći na A3

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/BRZINA.jpg

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, dok je 63-godišnja putnica teško ozlijeđena. Pružena im je liječnička pomoć te su oboje zadržani u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila dana 22. srpnja, u 14.40 sati, na autocesti A3 kod Garčina jedna osoba je teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 66-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka), zbog ne držanja strane kretanja, u zanošenju prešao na asfaltiranu površinu sa sjeverne strane kolnika i udario u središnju metalnu odbojnu ogradu. Potom je na travnatoj površini udario u zaštitnu žičanu ogradu i sletio u kanal.

U ovoj prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, dok je 63-godišnja putnica teško ozlijeđena. Pružena im je liječnička pomoć te su oboje zadržani u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 66-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Stranica