Dva požara u Rešetarima

Slika PU_BP/Požar automobila 300.jpg

Jučer, 25. travnja 2017.god. oko 14,45 sati u Rešetarima je došlo do požara na dvorišnom objektu. Provedenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama. Požar su ugasili vlasnik i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rešetari. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a pričinjena šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna.  Također, jučer 25. travnja 2017.god. oko 17,40 sati u mjestu Rešetari, uslijed tehničkog kvara na električnim instalacijama došlo je do požara na osobnom automobilu vlasništvo 51-godišnjaka. U požaru je automobil djelomično oštećen, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Daljnje širenje požara su spriječili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Godinjak i Rešetari.   

Foto:  PU brodsko-posavska

Jučer, 25. travnja  2017.god. oko 14,45 sati u Rešetarima je došlo do požara na dvorišnom objektu. Provedenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama. Požar su ugasili vlasnik i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rešetari. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a pričinjena šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također, jučer 25. travnja 2017.god. oko 17,40 sati u mjestu Rešetari, uslijed tehničkog kvara na električnim instalacijama došlo je do požara na osobnom automobilu vlasništvo 51-godišnjaka. U požaru je automobil djelomično oštećen, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Daljnje širenje požara su spriječili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Godinjak i Rešetari.



Stranica