Dragovoljno predao četiri ručne bombe

Slika /ikone/mup.png

Kampanja „Manje oružja-manje tragedija“ još je uvijek u tijeku za sigurniju budućnost bez oružja, te građani bez sankcija mogu predati oružje

foto: ilustracija

Jučer, 17. svibnja, 65-godišnjak s područja Slavonskog Broda je prilikom izvođenja građevinskih radova na obiteljskoj kući pronašo četiri ručne bombe.
Savjesni građanin je po pronalasku bombi odmah obavijestio policiju, te su policijski  službenici za protueksplozijsku zaštitu došli na dogovorenu lokaciju radi preuzimanja ubojitih sredstava, koja će biti pohranjena u prostorijama policije do uništenja.

Napominjemo da je akcija „Manje oružja-manje tragedija“ još uvijek u tijeku, za sigurniju budućnost bez oružja, te da građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način će učiniti svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život.

Također napominjemo da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak stručno osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći, vozilom bez policijskih obilježja.
 

Stranica