Dovršeno kriminalističko istraživanje za četiri kaznena djela krađe i teške krađe

Slika PU_BP/provale preko balkona.png

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem zbog tri kaznena djela teške krađe i jednog kaznenog djela krađe koja su počinjena na području grada Slavonskog Broda policija podnosi posebna izvješća kao nadopune kaznenih prijava za pet osoba, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu i izvješća Centru za socijalnu skrb.

Kaznena djela su počinjena u razdoblju od 22. ožujka do 5. travnja ove godine, a radi se o tri kaznena djela kojima su iz garaža obiteljskih kuća ukradeni jedan trimer za košenje trave, jedan bicikl, 50 metara produžnog kabla na kolutu, jedna sjekira i nekoliko desetaka boca od jedne litre bijelog vina. U dva slučaja je provaljeno u garaže, a u jednom se radi o ulasku i krađi iz otvorene garaže. Za jedno kazneno djelo teške krađe osumnjičene su tri muške osobe u dobi od 16, 17 i 18 godina, a za drugo kazneno djelo teške krađe osumnjičen je samo 17-godišnjak dok za kazneno djelo krađe samo 18-godišnjak.

U četvrtom kaznenom djelu počinjena je teška krađa na štetu 53-godišnje žene na način što su joj osumnjičene osobe istrgnule platnenu torbu iz ruku i otuđile novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovne kartice. Za ovo kazneno djelo osumnjičena su ova tri mladića i dvije ženske osobe u dobi od 15 i 17 godina. 



Stranica