Doček Nove godine bez posebnih izgreda

Slika PU_BP/policija oa šareni.png

Dana 31. prosinca/1. siječnja 2018. godine, od 22. do 2 sata, upriličen je doček Nove godine na Trgu I. B. Mažuranić u Slavonskom Brodu i Korzu u Novoj Gradiški. U Slavonskom brodu, na Korzu je bilo oko četiri tisuće građana, dok je na Korzu u Novoj Gradiški na dočeku Nove godine bilo oko 1500 građana. Pritom nije bilo većih izgreda, osim jednog slučaja remećenja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu, Naime, 1. siječnja, oko 00.15 minuta, 25-godišnjak je u alkoholiziranom stanju remetio javni red i mir vikom i galamom. Policijski službenici protiv njega podnose prekršajnu prijavu.  U vrijeme organiziranog dočeka Nove godine nije bilo ozljeđivanja osoba, niti posebnih intervencija policijskih službenika.   

Foto:  PU brodsko-posavska

Dana 31. prosinca/1. siječnja 2018. godine, od 22. do 2 sata, upriličen je doček Nove godine na Trgu I. B. Mažuranić u Slavonskom Brodu i Korzu u Novoj Gradiški. U Slavonskom brodu, na Korzu je bilo oko četiri tisuće građana, dok je na Korzu u Novoj Gradiški na dočeku Nove godine bilo oko 1500 građana. Pritom nije bilo većih izgreda, osim jednog slučaja remećenja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu, Naime, 1. siječnja, oko 00.15 minuta, 25-godišnjak je u alkoholiziranom stanju  remetio javni red i mir vikom i galamom. Policijski službenici protiv njega podnose prekršajnu prijavu.

U vrijeme organiziranog dočeka Nove godine nije bilo ozljeđivanja osoba, niti posebnih intervencija policijskih službenika.



Stranica