Dnevni sažetak

Slika PU_BP/IMG_1195-policija.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je šest kaznenih djela od kojih su svih šest kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo pet i to pet  

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je šest kaznenih djela od kojih su svih šest kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo pet i to pet kaznenih djela „Krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti“. Pored ovih pet krađa evidentirano je i jedno kazneno djelo „Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude“.
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se četiri prometne nesreće od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osoba su lakše ozlijeđene. 
 



Stranica