Dnevna informacija - sažetak

Slika PU_BP/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je šest (6) kaznenih djela od kojih tri (3) kaznena djela općeg kriminaliteta, dva (2) kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i jedno (1) kazneno djelo kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta tri (3) kaznena  

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je šest (6) kaznenih djela od kojih tri (3) kaznena djela općeg kriminaliteta, dva (2) kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i jedno (1) kazneno djelo kriminaliteta droga.

U strukturi općeg kriminaliteta tri (3) kaznena djela su na štetu imovine i to jedno (1) kazneno djelo krađe, jedno (1) kazneno djelo teške krađe i jedno (1) kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Dogodilo se pet (5) prometnih nesreća od kojih tri (3) s materijalnom štetom i dvije (2) s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Evidentiran je jedan (1) prekršaj narušavanja javnog reda i mira, jedan (1) prekršaj zlouporabe droga i jedan (1) prekršaj iz ostalih zakona.

Od ostalih događaja zabilježen je jedan pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava (na području Donjih Andrijevaca, minobacačka granata 40 mm zaostala iz II sv. rata).  



Stranica