Djevojčica lakše ozlijeđena

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija3.JPG

Osobni automobil je naletio na djevojčicu u trenutku kada je pretrčavala kolnik

U Slavonskom Brodu, jučer, u 13.15 sati, u Kuhačevoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena 10-godišnja djevojčica.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 56-godišnjak upravljao autobusom za prijevoz školske djece, kojega je zaustavio na kolniku u blizini osnovne škole. Iz autobusa je izašla 10-godišnjakinja i započela pretrčavati kolnik, što je uočio 73-godišnji vozač osobnog automobila, koji se u tom trenutku kretao kolnikom. Vozač osobnog automobila je započeo kočiti, no nije uspio zaustaviti automobil, već je udario u djevojčicu. Ozlijeđenoj djevojčici je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, kojom prilikom su ozljede okvalificirane kao lakše.

Policijski službenici su alko testirali vozače, te u organizmu vozača nisu očitali koncentracije alkohola. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika i utvrđivanje ostalih činjenica, te će nakon utvrđenog protiv počinitelja biti podnesena odgovarajuća pismena mjerodavnima.

Pogledajte informaciju: U prometnoj nesreći u Klokočeviku dvije osobe teško ozlijeđene, te informaciju: Rezultati pojačanih nadzora u prometu

Pisane vijesti