Dvije osobe osumnjičene za krađe

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Žena je otuđila prodajne artikle iz trgovine, a muškarac je posjekao i otuđio stabla iz šume

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom i 60-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe.

Potvrđena je sumnja da je 20-godišnjakinja, dana 28. siječnja, u vremenu od 9 do 9.50 sati, iz trgovačkog centra, u Osječkoj ulici, u Slavonskom Brodu, otuđila više raznih prodajnih artikala u vrijednosti iznad tisuću kuna, koje nije platila. Prilikom izlaska zaustavio ju je zaštitar do dolaska policije. Otuđeni predmeti su od osumnjičene oduzeti i vraćeni odgovornoj osobi trgovačkog centra. S obzirom na to, da se radi o osobi koja je i prethodno činila slična kaznena djela, policijski službenici su je uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te potom na daljnje postupanje Općinskom državnom odvjetništvu.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika utvrđeno je, da je 60-godišnjak u drugoj polovici prošle godine iz šume (vlasništvo 35-godišnjakinje) na području Općine Garčin, posjekao i odvezao nekoliko desetaka raznih stabala, pričinivši štetu od više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici protiv 60-godišnjaka dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u kazneno djelo krađe.

Pogledajte informaciju: Osumnjičena za dva kaznena djela krađe

Pisane vijesti