Brodsko-posavski policajci nemaju milosti prema alkoholiziranim vozačima

Slika /PU_BP/Promet/PN-oa.2018.JPG

Vozači su isključeni iz prometa i zadržani u policiji do otriježnjenja

U okviru provođenja pojačanih nadzora u prometu s posebnim naglaskom na teže prometne prekršaje i recidiviste, brodsko-posavski policajci nemaju milosti prema alkoholiziranim vozačima.

Tako su i ovaj vikend, između ostalih iz prometa isključili, zadržali na otriježnjenju i kaznili vozače u slijedećim slučajevima (izdvojeni slučajevi s većim koncentracijama alkohola u organizmu):

Dana 11. svibnja, u Postaji prometne policije Slavonski Brod na otriježnjenju je zadržan 38-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom s 2.04 promila alkohola u organizmu, a u Policijskoj postaji Nova Gradiška na otriježnjenju je zadržan 24-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom s 1.96 promila alkohola u organizmu.

Dana 12. svibnja, u 15.20 sati, u Slavonskom Brodu, Dudinjak, u prometu su zaustavili 54-godišnjaka koji je u organizmu imao 3.69 promila, a dana 13. svibnja, u 0.45 sati, na otriježnjenju je zadržan 47-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom (također u Slavonskom Brodu), s 2.90 promila alkohola u organizmu.

Protiv alkoholiziranih vozača policijski službenici podnose prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica