Autobusom srušio stablo

Slika PU_BP/AutobusPN.Gl.JPG

Danas, oko 11.10 minuta, u Slavonskom Brodu, u Ulici Nikole Zrinskog, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus javnog prijevoza, a u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer se 55-godišnjak upravljajući autobusom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je kotačima zahvatio  

Foto: PU brodsko-posavska

Danas, oko 11.10 minuta, u Slavonskom Brodu, u Ulici Nikole Zrinskog, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus javnog prijevoza, a u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer se 55-godišnjak upravljajući autobusom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je kotačima zahvatio površinu s desne strane pored kolnika, udarivši u stablo, koje se srušilo, također pored kolnika s desne strane.

U ovoj prometnoj nesreći jedna osoba (63-godišnja putnica iz autobusa) je lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su osiguravali normalno odvijanje prometa za vrijeme trajanja očevida, a protiv 55-godišnjaka dostavljaju  prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica