Alkoholizirani vozač zadržan na otriježnjenju u policijskoj postaji

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/martinje.jpg

Od vozača su u Domu zdravlja u Slavonskom Brodu uzeti potrebiti uzorci radi analize na alkohol, a nakon dobivenih rezultata policijski službenici će protiv 57-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prijave

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, na raskrižju (s kružnim tokom) Ulice Nikole Zrinskog i Ulice Ksavera Šandora Đalskog, dana 24. rujna, u 18.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 16-godišnjak.

Policijski službenici su očevidom na mjestu događaja utvrdili da je alkoholizirani 57-godišnjak upravljajući osobnim automobilom i krećući se kružnim tokom, skrenuo udesno ne propustivši 16-godišnjaka, koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je došlo do udara automobila u pješaka.
Ozlijeđenom 16-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Policijski službenici su vozača alkotestirali te je pritom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,15 promila. Alkoholizirani vozač je priveden u policijsku postaju i zadržan na otriježnjenju.

Također su od istoga u Domu zdravlja u Slavonskom Brodu uzeti potrebiti uzorci radi analize na alkohol, a nakon dobivenih rezultata policijski službenici će protiv 57-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prijave Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica