Alkoholizirani vozač skrivio prometnu nesreću

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija1.JPG

Policijski službenici su alko testirali vozača, kojom prilikom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,25 promila, te je zadržan u policiji do otriježnjenja

U Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu, dana 20. kolovoza, u 17 sati, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač (u dobi od 34).

Policajci su utvrdili, da je 34-godišnjak, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem automobila, sletjevši s kolnika na betonsku i travnatu površinu, te je potom udario u žičanu pored ogradu obližnje zgrade. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Nakon prometne nesreće, 34-godišnjak je napustio mjesto događaja, a nije sa vlasnikom oštećene ograde razmijenio svoje podatke i podatke o vozilu, no vratio se tijekom trajanja očevida.  Policijski službenici su alko testirali vozača, kojom prilikom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,25 promila, te je zadržan u policiji do otriježnjenja.

Protiv 34-godišnjaka slijede optužni prijedlozi Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pisane vijesti