Alkoholiziran (s 3,07 promila) više puta ustajao i padao na tlo

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici protiv 40-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici

Foto: Ilustracija

Ispred trgovačkog centra u Slavonskom Brodu, Naselje Slavonija, javni red i mir je narušavao 40-godišnjak, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola. Više puta je ustajao i padao na tlo, te je ležeći na tlu, vikao i galamio, narušavajući javni red i mir građana.

Policijski službenici su 40-godišnjaka alko testirali, te su alkotestom u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola od 3,07 promila. Policajci su pozvali zdravstvene djelatnike koji su istoga pregledali i konstatirali da je sposoban za zadržavanje i  daljnji postupak u policiji.

Protiv 40-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, jer kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi identifikacijski dokument.

Stranica