Aktivan sustav e-Propusnica

Slika /PU_BP/Upravni poslovi 2019/e-propusnica.jpg

Sustav e-propusnica, koji je dostupan na adresi https://epropusnice.gov.hr, omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica

Od srijede je aktivan sustav e-propusnica, te će od 6. travnja biti moguće izdavanje samo e-propusnica. Sustav e-propusnica, koji je dostupan na adresi https://epropusnice.gov.hr, omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav).

Više o e-propusnicama, koje funkcionalnosti omogućava građanima, predaji zahtjeva, te načinu izdavanja pogledajte OVDJE.

Podaci o izdanim e-Propusnicama će s vremenskim odmakom od najviše 1 sat (tj. u skoro realnom vremenu) biti dostupne MUP-u radi provjera na terenu.
U slučaju da pojedini građani nemaju pristup navedenim prijavama svi dosadašnji kanali predaje zahtjeva za izdavanjem propusnica, poput slanja elektroničke pošte nadležnom tijelu ili osobnoj dostavi zahtjeva, za sada još vrijede.

Eventualna pitanja u vezi s funkcionalnostima sustava e-Propusnice za građane možete uputiti službi za podršku: epropusnice@uprava.gov.hr (0-24 h).

Priopćenja