8. megabikers susreti

Slika PU_BP/Moto-susreti.jpg

U vremenu od 6. do 8. svibnja u Slavonskom Brodu su održani 8. megabikers susreti. Stanje sigurnosti tijekom održavanja moto-susreta na području policijske uprave je ocijenjeno povoljnim, imajući u vidu činjenicu da se radilo o 

Foto: PU brodsko-posavska 

U vremenu od 6. do 8. svibnja u Slavonskom Brodu su održani 8. megabikers susreti. Stanje sigurnosti tijekom održavanja moto-susreta na području policijske uprave je ocijenjeno povoljnim, imajući u vidu činjenicu da se radilo o jednom od najvećih okupljanja u Slavonskom Brodu. Prometnicama Slavonskog Broda prodefiliralo je iznad 15 tisuća ljudi, što posjetitelja, što bikera, koji su popratili trke ubrzanja na Sjevernoj veznoj cesti i defile ulicama Grada Slavonskog Broda, te nazočili zabavnom programu na sportsko-rekreacijskom centru Poloj.

Organizacija je bila dobra. Policijski službenici su bili maksimalno angažirani i uz pomoć radnih kolega iz Policijske uprave osječko-baranjske, Policijske uprave požeško-slavonske i Policijske uprave virovitičko-podravske su vodili računa o sigurnosti ljudi i imovine. Svoj posao su odradili uspješno i vrlo profesionalno. Nisu zabilježeni slučajevi narušavanja javnog reda i mira, niti je bilo potreba za dodatnim policijskim intervencijama.

Policijski službenici su prethodno poduzeli niz sigurnosnih mjera, kao i niz preventivnih djelatnosti, što je zasigurno doprinijelo ovako povoljnom stanju sigurnosti, te su moto susreti prošli u najboljem redu.



Stranica