Stanje sigurnosti u tri mjeseca

Slika PU_BP/Konf.05.svibnja.jpg

Danas je u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske održana redovita konferencija za novinare na kojoj je načelnik policijske uprave Darko Petek, predstavnicima medija ukratko obrazložio stanje sigurnosti u prva tri mjeseca ove godine

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske održana redovita konferencija za novinare na kojoj je načelnik policijske uprave Darko Petek, predstavnicima medija ukratko obrazložio stanje sigurnosti u prva tri mjeseca ove godine. Stanje sigurnosti je ocijenio zadovoljavajućim, istaknuvši ukratko statističke pokazatelje koji idu u prilog njegovim riječima.

Uporedio je i statističke pokazatelje drugih policijskih uprava na nivou države, gdje se ova policijska uprava nalazi negdje u "zlatnoj" sredini. Također je napomenuo da je pred policijskim službenicima ove PU više posla po pitanju kaznenih djela razbojništava, no po pitanju imovinskih kaznenih djela tu je stanje vrlo dobro, uzimajući u obzir riješena kaznena djela iz prethodnih razdoblja.

Izložio je i stanje u ostalim domenama, a više o stanju sigurnosti možete saznati ako pročitate Informaciju o stanju sigurnosti na području PU u tri mjeseca.



Stranica