Sažetak događaja unazad 24 sata

Slika PU_BP/IMG_0754-GP-St.G.-pron.vozila.jpg

Unazad 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 14 kaznenih djela od kojih su najbrojnija (devet) kaznena djela protiv imovine (pet kaznenih djela krađe i četiri kaznena djela teške

Foto: Ilustracija

Unazad 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 14 kaznenih djela od kojih su najbrojnija (devet) kaznena djela protiv imovine (pet kaznenih djela krađe i četiri kaznena djela teške krađe), dva protiv života i tijela (tjelesna ozljeda), te po jedno kazneno djelo protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja (prijevara u gospodarskom poslovanju), protiv braka, obitelji i mladeži (nasilničko ponašanje u obitelji) i protiv javnog reda (napad na službenu osobu).

U oblasti prometa, tijekom jučerašnjeg dana, na prometnicama policijske uprave dogodilo se ukupno tri prometne nesreće i to sve tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama  nije bilo ozlijeđenih osoba.

U oblasti javnog reda policijski službenici su jučer intervenirali u jednom slučaju zbog povrede odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te pet puta zbog nasilja u obitelji, odnosno kršenja odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.  



Stranica