Događaji na području PP Nova Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 21. do 28. ožujka, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela od kojih je pet protiv imovine (četiri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari), te dva kaznena djela protiv javnog  

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 21. do 28.  ožujka,  zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela od kojih je pet protiv imovine (četiri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari), te dva kaznena djela protiv javnog reda (nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodile su se ukupno četiri prometne nesreće od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su unazad tjedan dana intervenirali u tri slučaja zbog  povreda odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv svih prekršitelja su podnijeli odgovarajuće optužne prijedloge.

Od ostalih događaja prošli tjedan bilježe se tri požara bez štete. Nije bilo ozlijeđenih osoba, te jedan slučaj pronalaska ubojitih sredstava, koje su na siguran način preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite.



Stranica