Zahvala tvrtke iz Bosne i Hercegovine

Slika PU_BP/IMG_9577-cisterna.jpg

Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je zahvalu od tvrtke HIFA OIL d.o.o iz Tešnja (Bosna i Hercegovina), vezano uz pomoć koju su pružili policijski službenici prilikom prometne nesreće koja se dogodila 21. ožujka, čiji tekst prenosimo u cijelosti

 Foto: Ilustracija

Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je zahvalu od tvrtke HIFA OIL d.o.o iz Tešnja (Bosna i Hercegovina), vezano uz pomoć koju su pružili policijski službenici prilikom prometne nesreće koja se dogodila 21. ožujka, čiji tekst prenosimo u cijelosti:

"Poštovani, dana 21.03.2011. godine u ponedjeljak u jutarnjim satima kao što Vam je već poznato desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je kamion firme HIFA OIL doo Tešanj sa cisternom napunjen robom bitumen iz Rafinerije INA doo Zagreb, prevrnuo se na autoputu Popovača - Županja 4 km poslije Okučana. Tom prilikom ozlijeđen je vozač Husić Admir koji je upravljao vozilom a koji je uposlenik firme HIFA OIL doo Tešanj. Takodje došlo je do prevrtanja nekoliko puta kamiona i cisterne, gdje je nastalo oštećenje i vozilo onemogućeno za dalje putovanje sa natovarenom robom.

Ovom prilikom želimo Vam se istinski zahvaliti na Vašem angažmanu profesionalnošću i svakako Vašoj pomoći koju ste pružili prilikom rješavanja ovog nesretnog slučaja. U ime firme HIFA OIL doo Tešanj želimo Vam i dalje uspješan rad te da ostanete na nivou zadatka koji ste pokazali na ovom slučaju.

Srdačan pozdrav!    HIFA OIL doo Tešanj, Izudin Ahmetlić, direktor".



Stranica