PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 14. do 21. ožujka 2011. godine, zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela, od kojih su svih 10 u strukturi općeg kriminaliteta. To su 1 teška krađa, 7 krađa i 2 kaznena djela oštećenja tuđe

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 14. do 21. ožujka 2011. godine,  zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela, od kojih su svih 10  u strukturi općeg kriminaliteta. To su 1 teška krađa, 7 krađa i 2 kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

                Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno 7 prometnih nesreća od kojih 2 s ozlijeđenim osobama i 5 s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama 2 osobe su lakše ozlijeđene.

                Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno  2  prekršaja i to 1 iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i 1 iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji.

                Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 94 914 putnika i 31 497 vozila.                                                                                              



Stranica