Narušavanje javnog reda i mira

Jučer oko 5 sati policijski službenici su intervenirali povodom narušavanja javnog reda i mira unutar dvorišta obiteljske kuće 47-godišnjaka. Utvrđeno je da su se njih dvojica nakon konzumiranja alkohola posvađali, pa je 25-godišnjak fizički  

Jučer oko 5 sati policijski službenici su intervenirali povodom narušavanja javnog reda i mira unutar dvorišta obiteljske kuće 47-godišnjaka. Utvrđeno je da su se njih dvojica nakon konzumiranja alkohola posvađali, pa je 25-godišnjak fizički napao 47-godišnjaka, zadavši mu više udaraca šakom u glavu, a nakon što je pao na tlo udario ga je više puta nogama po tijelu. Nakon toga je 47-godišnjak otišao u kuću, no mlađi muškarac ga je slijedio u namjeri nastavka remećenja javnog reda i mira. Policijski službenici su ih zatekli u kući u svađi. Starijem muškarcu koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola ukazana je liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a mlađi je doveden u službene prostorije i zadržan do otriježnjenja. Policija je alko-testom u njegovu organizmu utvrdila koncentraciju alkohola u iznosu od 2,40 promila.

Protiv obadvojice slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Novoj Gradišci zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški.



Stranica