Stanje sigurnosti na području PP N.Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 21. do 28. veljače, zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela od kojih je najviše (šest) kaznenih djela protiv imovine (tri kaznena djela krađe, po jedno kazneno djelo oštećenja  

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 21. do 28.  veljače,  zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela od kojih je najviše (šest) kaznenih djela protiv imovine (tri kaznena djela krađe, po jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, prijevare i teške krađe), te po jedno kazneno djelo  protiv slobode i prava čovjeka i građanina (prijetnja), protiv okoliša (protuzakoniti lov), protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja (zlouporaba položaja ili ovlaštenja) i protiv pravosuđa (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude).

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno dvije prometne nesreće i to obadvije s materijalnom štetom. Nije bilo ozlijeđenih osoba.  

Policijski službenici su unazad tjedan dana intervenirali u četiri slučaja zbog  povreda odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Protiv svih prekršitelja su podnijeli odgovarajuće optužne prijedloge.

Od ostalih događaja prošli tjedan bilježi se jedan požara bez štete. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je od 21. do 27. veljače prešlo ukupno 84 606 putnika i 26 171 vozilo.



Stranica