Stanje sigurnosnih događaja tijekom vikenda

Slika PU_BP/IMG_1493-sl.vozilo-1.jpg

Na području Policijske uprave brodsko-posavske tijekom vikenda dogodilo se ukupno 26 kaznenih djela, od kojih je 23 iz općeg kriminaliteta i tri iz kriminaliteta droga. Najbrojnija su imovinska kaznena djela, kojih je bilo 19 i to 9 krađa, tri teške krađe i 7

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave brodsko-posavske tijekom vikenda dogodilo se ukupno 26 kaznenih djela, od kojih je 23 iz općeg kriminaliteta i tri iz kriminaliteta droga. Najbrojnija su imovinska kaznena djela, kojih je bilo 19 i to 9 krađa, tri teške krađe i 7 oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske tijekom vikenda dogodilo se ukupno 9 prometnih nesreća, od kojih jedna s poginulom osobom, tri s ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, jedna je teško tjelesno ozlijeđena, dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.
Tijekom vikenda evidentirano je i ukupno 15 prekršaja, od kojih devet iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i četiri iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji.
Evidentiran je i jedan požar i dva pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava, koje su na siguran način preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite.
 



Stranica