Izvješće - PP Okučani

Slika PU_BP/IMG_0753-službeno vozilo.jpg

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 14. do 21. veljače 2011. godine, zabilježeno je ukupno 13 kaznenih djela od kojih 12 u strukturi općeg kriminaliteta i 1 u strukturi kriminaliteta droga

Foto: Ilustracija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 14. do 21. veljače 2011. godine, zabilježeno je ukupno 13 kaznenih djela od kojih 12 u strukturi općeg kriminaliteta i 1 u strukturi kriminaliteta droga. Dakle, evidentirano je 3 teške krađe, 6 krađa, 1 prijetnja, 1 oštećenje tuđe stvari, 1 kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i 1 kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno 5 prometne nesreće, od kojih jedna s poginulom osobom, 1 s ozlijeđenim osobama i 3 s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama 1 osoba je smrtno stradala, 1 osoba je zadobila teže tjelesne ozlijede. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno 7 prekršaja, od toga 2 iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i 5 iz oblasti Obiteljskog zakona. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 91 617 putnika i 29 141 vozila.
 



Stranica