Razriješene tri teške krađe

Slika PU_BP/IMG_0761uhićenje2.jpg

Kriminalističkim istraživanjem jučer su razriješena tri kaznena djela „Teške krađe provaljivanjem“. Utvrđeno je daje 20-godišnjak s područja općine Čeminac u dva navrata nasilno provalio u jedan ugostiteljski objekt na području opčine Vrpolje

Foto: Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem jučer su razriješena tri kaznena djela „Teške krađe provaljivanjem“. Utvrđeno je daje 20-godišnjak s područja općine Čeminac u dva navrata nasilno provalio u jedan ugostiteljski objekt na području opčine Vrpolje. U prvom slučaju je nakon što je ušao u unutrašnjost lokala nasilno otvorio registar kasu i iz nje otuđio 1700 kuna, a u drugom slučaju nasilno otvorio spremnik za žetone aparata za zabavu. Protiv njega policija podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Slavonski Brod kao nadopuna kaznenih prijava za ova dva kaznena djela.
Nadalje jučer je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno i da je 29-godišnjak s područja općine Sibinj u noći s 26. na 27 siječnja nasilno ušao u jedan dječji vrtić u gradu Slavonskom Brodu. Nakon što je ušao u unutrašnjost vrtića provalio je u još šest drugih prostorija odakle je uzeo neke prehrambene artikle čime je prouzročio štetu od oko 900 kuna. Protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.
 



Stranica