Požar na krovištu obiteljske kuće

Slika PU_BP/Img_0217-požar-garaža.jpg

Noćas (oko 15 minuta iza ponoći) policiji je dojavljeno da je u Slavonskom Brodu, Ljudevita Jonkea, došlo do požara na obiteljskoj kući (vlasništvo 32-godišnjakinje) u kojemu nije bilo ozlijeđenih osoba. U požaru je krovište u većem djelu izgorjelo

Foto: PU brodsko-posavska

Noćas (oko 15 minuta iza ponoći) policiji je dojavljeno da je u Slavonskom Brodu, Ljudevita Jonkea, došlo do požara na obiteljskoj kući (vlasništvo 32-godišnjakinje). Obavljenim očevidom uz nazočnost inspektora zaštite od požara utvrđeno je, da je do požara došlo sinoć, oko 23.30 sati zbog izgaranja čađe u dimnjaku i njegovog zagrijavanja. Toplina je prenesena na drvenu gredu i ostatak krova koji je većim dijelom izgorio. Požar se djelomično prenio i na prostorije prvog kata, gdje je oštećen dio namještaja.

Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta bez stručne procjene iznosi oko 50 tisuća kuna. O požaru slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.  



Stranica