Događanja u prošlom tjednu - PP Nova Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 17. do 24. siječnja, zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela od kojih je osam protiv imovine (krađa (6), prijevara (1) i oštećenje tuđe stvari (1)), jedno kazneno djelo protiv slobode i prava čovjeka

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 17. do 24.  siječnja,  zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela od kojih je osam protiv imovine (krađa (6), prijevara (1) i oštećenje tuđe stvari (1)), jedno kazneno djelo protiv slobode i prava čovjeka i građanina (prijetnja), te jedno protiv javnog reda (nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari).

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno četiri prometne nesreće i to sve četiri s materijalnom štetom. Nije bilo ozlijeđenih osoba. 

Evidentirano je ukupno tri prekršaja, od kojih dva prekršaja iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. U jednom slučaju policijski službenici su zatekli maloljetnu osobu iza 23 sata vani bez pratnje roditelja ili punoljetne osobe u koju roditelji imaju povjerenje. Roditelji su upozoreni na kršenje odredbi čl. 95. Obiteljskog zakona.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je prošli tjedan prešlo ukupno 86 257 putnika i 28 592 vozila.



Stranica