Vozač teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/Img_1778.jpgPN-ladaNiva.jpg

Oko 16.20 sati, jučer, u blizini mjesta Starci, jedna osoba je teško ozlijeđena prilikom slijetanja vozila s kolnika. Prometna nesreća se dogodila kad je 52-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Lada Niva, zbog ne držanja strane kretanja,  

Foto: PU brodsko-posavska

Oko 16.20 sati, jučer, u blizini mjesta Starci, jedna osoba je teško ozlijeđena prilikom slijetanja vozila s kolnika. Prometna nesreća se dogodila kad je 52-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Lada Niva, zbog ne držanja strane kretanja, desnim kotačima zahvatio travnatu površinu, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u odvodni kanal, udarivši u kosinu kanala. Od jačine udara vozilo je u rotaciji izletjelo iz odvodnog kanala na kolnik, gdje se zaustavilo.

Ozlijeđenom vozaču ukazana je liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju. Policija protiv 52-godišnjaka podnosi optužni prijedlog i obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 



Stranica