Nakon intervencije po nasilju u obitelji, policija uhitila osumnjičenika i oduzela oružje

Slika PU_BP/IMG_1113-nas.pon..jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su u petak 15-tak minuta iza ponići, intervenirali po dojavi o nasilničkom ponašanju u obitelji na području općine Oriovac. Uhitili su i zadržali u policiji osumnjičenika i oduzeli oružje koje je on 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski  Brod su u petak 15-tak minuta iza ponići,  intervenirali po dojavi o nasilničkom ponašanju u obitelji na području općine Oriovac. Uhitili su i zadržali u policiji 49-godišnjaka jer je pijan vikao i galamio na svoju suprugu i djecu (16-godišnji sin i 19-godišnja kćer), istjerujući ih iz kuće. Alko-testom je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 2,13 promila.

Policija je oko 12.30 sati, od 46-godišnje supruge izuzela dvije kubure ručne izrade i jednu ručnu bombu M91, koje je 49-godišnjak posjedovao protuzakonito.

Policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, kao i optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.



Stranica