Prouzrokovao prometnu nesreću s 1,66 promila

Slika PU_BP/IMG_1200-stop-palica.jpg

U Sibinju, jučer oko 2,25 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Prometna nesreća se dogodila jer je 27-godišnjak upravljajući vozilom prešao u suprotnu prometnu taku, kojom je u tom trenutku  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer oko 2,25 sati u Sibinju se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Prometna nesreća se dogodila jer se 27-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom Audi A4, nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je prešao na traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, pa je prednjim bočnim dijelom udario u bočni dio osobnog automobila Opel Corsa koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 18-godišnjak.

Nakon prometne nesreće 27-godišnji vozač je napustio mjesto događaja, ne razmijenivši sa drugim vozačem podatke, niti je popunio i potpisao Europsko izvješće. Policijski službenici su ga ubrzo pronašli i alko-testirali, te je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 1,66 promila. Protiv njega slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga i optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica