Nakon prekršaja u prometu uhićen i zbog izbjegavanja kaznene odgovornosti

Slika PU_BP/IMG_1867.jpg-uhićenxx.jpg

Nakon počinjenih prekršaja u prometu, prometni policajci su jučer oko 22.09 sati, uhitili 28-godišnjaka, koji je izbjegavao kaznenu odgovornost. Policijski službenici su ga uočili u Slavonskom Brodu, Vukovarska ulica, kako je upravljajući automobilom počinio prekršaj  

Foto: PU brodsko-posavska

Prometni policajci su jučer oko 22.09 sati u Slavonskom Brodu, Vukovarska ulica, uočili osobni automobil Ford Fiesta koji se polukružno okrenuo preko pune razdjelne crte na kolniku. Službenim vozilom su krenuli za njim kako bi utvrdili identitet prekršitelja, zaustavivši ga u Svačićevoj ulici. Utvrdili su da se radi o 28-godišnjaku iz Slavonskog Broda, koji je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje. Alko-testiranjem u njegovu organizmu je očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,87 promila.

Temeljem naredbe općinskog suda Slavonski Brod za njim je raspisana potraga zbog izbjegavanja kaznene odgovornosti. Obzirom da je namjeravao pobjeći, načinivši nekoliko koraka, policijski službenici su ga u tome spriječili i uhitili sukladno policijskim ovlastima, te potom prepratili i predali u zatvor u Požegi. Policija protiv 28-godišnjaka podnosi obavezni prekršajni nalog i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica