Dnevno izvješće

Slika PU_BP/IMG_1435-policija.jpg

U zadnja 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 13 kaznenih djela, od čega je šest imovinskih kaznenih djela (krađe (3), oštećenja tuđe stvari (2) i teške krađe (1)), šest protiv života i prava čovjeka i građanina 

Foto: Ilustracija

U zadnja 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 13 kaznenih djela, od čega je šest imovinskih kaznenih djela (krađe (3), oštećenja tuđe stvari (2) i teške krađe (1)), šest protiv života i prava čovjeka i građanina, a radi se o kaznenih djelima prijetnje, te jedno kazneno djelo protiv pravosuđa (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude).

U oblasti prometa, na prometnicama policijske uprave bilo je ukupno četiri prometne od kojih tri s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama tri osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede.

U oblasti javnog reda i mira zabilježeno je ukupno 12 prekršaja, od čega sedam u oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet prekršaja iz oblasti Obiteljskog zakona.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar s materijalnom štetom u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba.



Stranica