Kaznena djela, prekršaji, događaji

Slika PU_BP/IMG_1262-policija.jpg

U prošla 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno devet kaznenih djela, od kojih je sedam u strukturi općeg kriminaliteta, jedno u strukturi kriminaliteta na štetu maloljetnika i jedno u strukturi kriminaliteta zlouporabe  

Foto: Ilustracija

U prošla 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno devet kaznenih djela, od kojih je sedam u strukturi općeg kriminaliteta, jedno u strukturi kriminaliteta na štetu maloljetnika i jedno u strukturi kriminaliteta zlouporabe opojnih droga. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela i to: dvije krađe, jedna teška krađa, jedno oštećenje tuđe stvari. Protiv života i tijela evidentna su dva kaznena djela prijetnje, a protiv pravosuđa jedno kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. U oblasti prometa na prometnicama u nadležnosti policijske uprave dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Također je zabilježeno ukupno pet prekršaja od kojih dva prekršaja iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri prekršaja iz oblasti Obiteljskog zakona.

Dogodio se i jedan požar s neznatnom štetom u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba.



Stranica