Uhićeni dileri

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod i Nova Gradiška su u tri slučaja kod osoba pronašli ukupno 44,34 grama opojne droge tipa marihuana i uhitili osobu koja je prodala 16 grama marihuane jednom muškarcu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su pola sata iza ponoći u Slavonskom Brodu, Vukovarska ulica, uočili osobu koja je iz ruke bacila PVC vrećicu. Daljnjim radom utvrdili su da se radi o 23-godišnjaku, nad kojim su proveli kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje u kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, a da se u vrećici nalazi droga. Preliminarnim vještačenjem sadržaja  vrećice, ukupne težine 40,34 grama, došlo je do reakcije na drogu tipa marihuana, koja je potom proslijeđena u Centar za kriminalističko vještačenje u Zagreb. U suradnji sa državnim odvjetništvom policija protiv 23-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu.

Jučer u 18.30 sati u Podvinjskoj ulici u Slavonskom Brodu, policija je sukladno zakonskim odredbama od 18-godišnjaka i 22-godišnjaka izuzela tri manja paketića u kojoj se nalazila marihuana, ukupne težine 4 grama. Nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, te se nastavlja daljnji rad policije i podnošenje odgovarajućih prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su također jučer proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i utvrdili da je on prodao 16 grama marihuane osobi iz Novske, koja je također uhićena na svom području. Protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.



Stranica