U prometnoj nesreći teško ozlijeđen mladić

Slika PU_BP/IMG_1583_PN u Sibinju1.1.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 3,05 sati u Sibinju, u Ulici 108. Brigade ZNG-a, 23-godišnji vozač je teško ozlijeđen i sa ozljedama opasnim po život zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu

Foto: PU brodsko-posavska

Noćas u 3,05 sati u Sibinju, u Ulici 108. Brigade ZNG-a dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena opasno po život. Prometna nesreća se dogodila kad je 23-godišnji vozač iz Slavonskog Broda, upravljajući osobnim automobilom Audi A4, zbog neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja udesno, izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio sa kolnika. Nakon toga je u daljnjem kretanju prednjim bočnim dijelom vozila udario u betonski dio mosta, gdje se vozilo zaustavilo na ogradi mosta prevrnuto na krov.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život, zadobio je 23-godišnji vozač koji je prevezen i zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. 

Na mjestu prometne nesreće intervenirali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod radi izvlačenja ozlijeđene osobe iz vozila.

Policija je na tom dijelu prometnice zaustavila promet (dok je trajao očevid od 3,20 do 6,35 sati) i preusmjerila obilazno kroz Sibinj.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica