Pronađen vozač koji je skrivio tri prometne nesreće

Slika PU_BP/IMG_0754-GP-St.G.-pron.vozila.jpg

Operativnim radom policijskih službenika jutros je pronađen 38-godišnji vozač, koji je prouzrokovao tri prometne nesreće s materijalnom štetom bez ozlijeđenih osoba, nakon čega je pobjegao.  

Foto: Ilustracija

Operativnim radom policijskih službenika pronađen je 38-godišnji vozač, koji je prouzrokovao tri prometne nesreće s materijalnom štetom bez ozlijeđenih osoba, nakon čega je pobjegao.

U prvom slučaju, sinoć, oko 22.38 sati u naselju Andrije Hebrang, upravljajući osobnim automobilom Suzuki, kojem je protekla važnost prometne dozvole nije se kretao obilježenom prometnom trakom, već je prešao na suprotnu stranu udarivši prednjim dijelom u prednji dio osobnog automobila Daewoo Tico, kojim je u tom trenutku upravljao 29-godišnjak. 

Nakon jedan minut je prilikom skretanja udesno udario prednjim dijelom vozila Suzuki u stražnji dio parkiranog  Ford Escorta (vlasništvo 27-godišnjaka).

U trećem slučaju je u 22.41 sati, vozeći unatrag prilaznim kolnikom naselja A. Hebrang, udario stražnjim dijelom Suzukia u stražnji dio parkiranog automobila Hyndai (vlasništvo 60-godišnjakinje).

Nakon što je na ovakav način oštetio druga vozila, vozač je ostavio vozilo i pobjegao, a sa drugim sudionicima prometnih nesreća nije popunio i potpisao europsko izvješće, niti je razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima.

Policija je utvrdila da je 38-godišnjak vozio pod zabranom, odnosno za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera upravljanja motornim vozilima, te je u tijeku daljnji rad i podnošenje odgovarajućih prijava.



Stranica